Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag talar för oss alla poeter här på sajten

kan jag bara säga att vi alla har tröttnat
på att skriva poesi då vi inte orkar så mycket mer
då vi ändå bara får ett så svalt mottagande och intresse
Knappt någon respons alls
Så varför ska vi då fortsätta skriva ner någonting
i huvudtaget när vi nu för tiden ändå inte lyckas
få någon av våra läsare att le
Inte lyckas få bjuda upp någon av våra läsare till vals
Ja, vi bara undrar
Så nu skiter vi i det här skrivandet

Nä, jag skoja bara med er
Men där var jag väl nära att lyckas lura er alla, va
För såhär ligger det ju till
Vi skriver ju inte bara för att roa andra
Vi skriver ju för att vi tycker att det är kul
Och om det sen blir till någonting bra
är det roligt det med
Men allt det som vi skriver om kan ju inte alltid
bli bra
Det har vi också förstått
Men vi försöker ändå alltid att forma ord till
vackra meningar
Ord som betyder någonting då det alltid känns lika
meningsfullt att få skriva av sig lite granna
Tycker inte ni det?!

När jag talar för oss alla poeter här på sajten!

Ken Cassel
22/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-22 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel