Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej,jag är ledsen!

Kan inte!

Någon stal de varma stunderna under solen.

Tog mitt hjärta,la det på is

under Arktis mörka skyar och blånande is.

Det spred blåtoner över mina nu stela läppar

Inte ens min tunga förmådde att avstå från att smaka kyligheten.

Allt är inte mörker.

Isens blåvitspräckliga kristaller skär ännu

djupt i mina tankar.

Mitt bestulna,köldstrimmiga hjärta ligger öppet mitt ute på vidderna.

Ser du?

Förstår du?

Ingen hittar dit och kan tina upp det mörkröda nätet som genomsyrar varje liten del av mitt blödande cyniska tankeväsen.

Lever ännu i min lilla bubbla där stearinljusens låga fladdrar,kämpar,sliter mot en till synes överväldigande fiende.

I ett barns ögon!

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-23 01:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
svårigheten att tolka andras texter gör de flesta inte vågar skriva vad de upplever
men det kan var intressant för skribenten höra olika upplevelser
den sista meningen fångar mig
eftersom ett uttryck säger ur barnets dårens och den drucknes mun kommer sanningen
och det kan kännas förgörande om vi inte vill veta den..
då sätter din dikt ord på den inre våndan för mig
2019-12-26

  Annie b'larsson VIP
Jag vill inte tolka din text, men den går fram och känns väldigt äkta. Det gör allt du skriver.
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ