Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte vet om det

så söker jag efter dig med ljus och lykta
Dig helt underbara och självständiga tjej
Du som passar som handsken för mig då du är därute
någonstans
Så visa dig nu då, är du snäll och ge mig en liten chans
till en helt underbar romans
Svika dig
Nej, tack
Nej, för jag håller inte på med sådant trams utan
kör med öppna kort när jag bjuder upp dig
för en liten dans
Och åh, vad du dansar bra
För vilken balans du har
Inte fy skam...

Om du inte vet om det?!

Ken Cassel
24/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-12-24 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel