Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mysterium

När en människa uppnått mogen ålder

och och hunnit få insikter 

om vad livet innebär;

så är det dags 

att lämna jordelivet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-12-24 21:35



Bookmark and Share


    Askanden
mognar man tidigt hinner man använda insikterna ett tag

för egen del
har mitt problem inte varit insikt i sig, utan att vända den vetskapen till något konstruktivt av värde

det har varit mig övermäktigt
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP