Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken tar en i besittning

Ända ifrån första stund så har det varit du och jag
För själv så kommer jag ihåg det lika bra som om det
vore igår
För där stod du och verkligen lyste upp lika vacker
som underbar
Och när du sen bara kom fram till mig och pratade
med mig vart jag ju så himla otroligt glad
Glad över att du ens hade sett mig

Så ända ifrån denna första stund så har du inte gett
mig chansen att få en endaste liten blund
För hela tiden så finns du där mitt framför mig
i mina tankar
Och hur mycket som jag än försöker att tänka på
något annat, så går det inte
För då är du genast där i mitt huvud och bankar
Ja, så jag har insett att det är det ingenting som jag kan
göra någonting åt
Ingen mening att falla ut i gråt

Så när kärleken tar en i besittning, tar den ett stadigt
grepp då man inte ska tro att man kommer
undan så lätt bara genom att säga till sig själv
Hörru du kärleken, ta nu och släpp, för jag har faktiskt
andra saker som jag behöver att tänka på
Så om jag ger mig själv en smocka så att jag svimmar av
kanske det kommer att gå och tänka på något annat
för en liten stund
Ja, jag tror att jag gör så...

När kärleken tar en i besittning!

Ken Cassel
25/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel