Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Publicerad i tidskriften Ponton, nr 3 2015


Onda tankar om dig

det tändes en stjärna
vid varje tanke

natten blev plötsligt ljusare
än dagen

och solen
styrdes av demoner




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-27 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP