Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckan

Hur kan man vara så funtad att man misstycker andra människor deras lycka

Paret Schyffert/ Nour El Refai har ju fått utstå rasistiska kommentarer för

deras gemensamma lycka

Lycka är en så fin och sällsynt egenskap som vi måste värna om för vårt allmänna bästa och oavsett om vi tillhör olika etniciteter eller nationaliteter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-27 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är SVT:s fel.
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP