Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av sjungande fjolårsgräs

Förstår du att jag har ont
lindat i fjolårsgräs, daggkåpa, sly
men inte är rädd
skogssjön i bröstet, barkvattensmaken
om vi somnar nu, vaknar vi
vaknar vi
där getingarna dricker rosornas sötma
där fårsvingelns nåltunna strån
gror ur den åldrade jorden




Fri vers av Grävling
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-27 17:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att ha ont men inte bli rädd, att kunna somna och vakna till något bättre?
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling