Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna

Törst och vilsenhet regerar inatt
jag är mitt i orkanens öga
kan ej se klart

du med ditt kvinno- skepp
måste komma hit
hjälp mig nu

för mycket bla bla
inga visoner
ingen plan
bara ut




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-12-28 01:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen "Oh La La..." mitt i helheten.
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal