Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntprat

Trams.
Det knackade på dörren. Jag reste mig halvvägs upp. "Kom in!" ropade jag.
Du pratar strunt. Drömmen hängde kvar.
Huvuddörren var låst så han kom in via baktrappan.
Medans kaffet stod och drog satte vi oss ner i vardagsrummet och mätte varandra med småprat.
Hyresvärden. Vi träffades sällan. Sms och mail.
Han gick och jag lade mig igen.
Du pratar bara en massa trams, hörde jag och somnade om. Bakdörren slog igen.




Prosa av hansensson
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-28 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det är bara småstadsprat..."
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson