Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnestoft

Mitt in emellan all den senaste tidens grånad - på självaste Juldagen - letar sig solen ner till oss. Nästan som av ett mirakel.
Och senare på kvällen, när himlen fått gnister av stjärnor, känns det naturligt att nackböjande beskåda vårt kosmiska ursprung.
Vi är alla stoftet av en stjärna och delar dessutom gener med en allas vår biologiska urmoder från Afrika.
Vi har samma historia. Intigt är att påstå något annat.

Stjärnhimlen gör mig ödmjuk.
Det är från rymden våra molekyler har kommit.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-28 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP