Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapandet tar sig olika uttryck

När jag var barn och gick i folkskolan

så sa min lärare en gång:

"Du borde bli guldsmed när du blir stor"!

Så blev det nu inte, men istället försöker jag

vilja tvinna mina guld- och silvertrådar runt omkring

i olika funderingar på poeter.se




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-29 12:13



Bookmark and Share


    Askanden
själv tvinnar jag järn
nån enstaka gång guld
2019-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om olika varianter av skaparglädje!
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP