Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År poeter!

Alla poeter,

ni som trivs här

- fortsatt att vara

precis som ni är

fortsätt att skriva

om vad ni helst önskar

om kärlek, naturen,

om hagar som grönskar

om kvinnor, om män

och om barn ibland

om stjärnor, om vågor

längs storhavets strand,

om ångest, om lycka,

om då och om nu

om själ och om kropp,

om den som är du,

om ord som du gillar

som blir till lyrik

- skriv gärna, skriv mycket!

Just du är unik!

 

Jag tackar för läsning

det år som har gått

för dikter om sådant

jag tror jag förstått

jag tackar er alla

som bildar Poeter

- ni många som gör att

det blir vad det heter.

Det kommer ett år

som ger nya chanser

till möten, till lycka,

till nya romanser,

till intryck, till uttryck.

musik, poesi

till ord som kan skapa

ett konstens vi.

Jag önskar er, vänner,

ett gott nästa år!

Trots vardag och grådask:

lyriken består!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Olausson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-30 21:28



Bookmark and Share


  Rise Little One
God fortsättning vännen
Önskar dig allt gott speciellt med poesi!
2020-01-02

  Öknens Ros VIP
Gott Nytt År !

Naturligtvis fortsätter jag, och förhoppningsvis alla andra här på Poeter.se att skriva poesi.


2019-12-31

    ej medlem längre
Gott nytt år önskar Pelle, Cecilia m.fl. invånare i Kråkvinkel!
2019-12-31

  Niliboy
Ett riktigt gott nytt till dig!
2019-12-31

  Syrran77
Fint rimmat med härlig rytm. Gott Nytt År! :-)
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP