Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


760. JORDEN! MIN SJÄL!

min hand skakar,när DU glider i den,
och leder mina tankar
från mörkret in i Ljuset!

- Finns - ingen - kraft - att
- orka - övermannas -med - blick
- känsla - och - med medvetenhet,
- av uppkomst - förfall - nedgång -
- av - de - /*o*/besatta ...

...fel eller inte...men
varför Öppna Gesimser?

*LET ME REMIND THE WORLD WHO I AM!

I CAN NOT HAVE A CASE
BASED ONLY ON A LIE !!!"AMEN!*
SHE SAID...

GOTT NYTT ÅR SVERIGE!

OBS!!!***

455.2016-12-31 Publicerad L.EK poeter.se

Fluktuerande vågor.....
.......................................
i lössläppt virvelvind
FÖRTÄCKT_KRAFTFULL_TANKE!
i schackbrädets hörn,
_ jÄSNING _!!!!!!!!!

Androidens_isspjutspets_tagg
i flyttfåglarnas vingar!

GOTT NYTT ÅR SVERIGE!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-01 00:11



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
om textens innehåll inte skulle vara SÅ ALLVARLIGT skulle jag (kanske)skratta åt din trevliga replik.............
TACK !!!!!!!!!
2020-01-03

    ej medlem längre
Experimentell poesi. Fint. Påminner om min gamla vän armorfelix2001.
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP