Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I. Bräckt

Kinden pressar mot det blåsolkiga glaset
Bakom där tindrar ljust, mjukt orange
Karnevalsherrarna deklarerar sitt våldsamma rus
Sandkornen blästrar mitt törstiga skinn

En apa vanställer allas heliga drömmar
Facklor skriker: Du där, kom hit!
Leendet löser det dunkeldjupt sagda
Halsen blottad mot den bräckta skyn




Fri vers av Garcia
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-01 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Garcia