Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V. Hjärtats brädd

Håll den mjukgröna mossan ömt om mitt huvud
Låt hålrummen släckas likt blixtar i natten
Jag står tyst som en hind vid det blodsvarta vattnet
Kretskortet skaver mot hornhinnans godhet

Med instrumentell precision skalar du lagrarna ur livet
utan att någonsin nå den ändlösa kärnan
Jag famnar djupet
Hjärtats brädd




Fri vers av Garcia
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-01 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så drivs vi människor av en enorm nyfikenhet och lust att nå längre, att få söka och veta. Det finns en fascination inför att nå in i människans psykologiska och oupptäckta djup. Är det en illusion eller fullt möjligt?
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Garcia