Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öland

Jag minns att jag åkte Streetan genom
Köpingsvik
Spelade Flying Totems i bilen medan
Oändligt vackra, kalla, människor gick
Emot mig, allt medan den röda
Asfalten dunstade
Bort
Jag bar med mig det
Förflutna, hoppades att någon skulle plocka upp
Tråden




Fri vers av Garcia
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-10-21 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Garcia