Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Det är inte slut
än, jag kan fortfarande höja
en Rioja till skyn, känna
blodet flöda, låta
drömmarna löda, men
det kommer en dag då
allt är slut, då
jag inte längre kan
drömma, som
idag




Fri vers av Garcia
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-04 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Garcia