Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedriften

Framtiden står bakom ridån
och väntar
Så låt föreställningen börja
Men upplever vi det inte
lite enahanda
Som Sisufos
Rullar stenen upp för berget
och ner
Upp för berget
och ner igen osv
Vi får lyckönska oss själva
till den prestationen




Fri vers av Krengan
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-01 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Rullar stenen upp för berget
och ner
Upp för berget
och ner igen osv "

du menar, blir stenade / höga av diverse stimulantia, och sen låga / nojiga / ångrar saker, om och om igen?
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Krengan