Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

Sitter i roddbåten
lyssnar på kluckandet
från vågorna
som slår mot båten
Tittar på flötet
som ligger alldeles
vid vasskanten och guppar
Väntar
och väntar




Fri vers av Krengan
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan