Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn utanpå, kaos inuti...

Kväll, trängd av två, när natten fallit på
vid port, de min nyckel vill låna...
De till andra sidan vill ta sig in...
De nyss upptäckt, tappat nyckeln sin...

Då kom de närmre och väntar på min...
Jag bad, backa, dörr svår att få upp...
Låset gick upp, de såg åt en blondin...
Jag tog chansen, öppna, smög tyst in...

Tordes inte se mig om, om de kom...
Sprang som en galning till 3:de plan...
Låste upp, flög in, men minns ej alls hur
mor sa, jag såg ut som ett vilt djur...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-01 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt