Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomster

När vi återvände hem
hade träden vuxit över taket, oformliga
vilar skuggorna i deras djupa famnar
utanför sovande väggar
tyglar skogen sina tunga dragdjur
vi lyssnar till knäppandet i träet
insekternas försiktiga krafsande
och ur fönstren blånar trädens stammar
deras viga mörkerkroppar
ur dörrens tysta gap
fraset av ormbunkens svalka




Fri vers av Grävling
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-02 11:38



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Måleriskt och mycket vackert ! Du förhöjer det vardagliga till stor konst !
2020-01-02

    Lena Staaf VIP
Vacker bild av ett gammalt hus nära skogen?
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling