Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer med oss under julen ?



Vem håller sig till traditionerna ?
Vem bryter dem ?

Vem ger vad till vem ?
Vem får vad från vem ?

Vem älskar vem ?
Vem har inte kunnat sluta vara arg/bitter ?




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-02 15:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mycket som bubblar både på ytan och under densamma.
2020-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP