Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du ensamheten

Käraste
måla ett kännetecken på min kropp
vid bröstbenets stadiga mittlinje
slunga fåglarna mot himlen
vad, skulle vi behålla dem
vad skulle vi göra
med deras regngrå kroppar
sparvnäbbarna, det oavlåtliga pickandet
i den sönderkarvade jorden,
allting sover där under nu
rasslande maskar, vivlar; du
tyst som ett djurs hjärta




Fri vers av Grävling
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-02 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling