Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


761.WHERE IS THE EVOLUTION!!!???

...syns inte ... hörs inte ...

DU ÖPPNADE
JESUS KRISTUS ÖGON

OCH DIN TID - AV 21 århundradet
HAR STANNAT PÅ HANS KORSFÄSTET!!!

...försoningsoffer av förgrenande ord...
...ALLA ÄR VI BRÖDER OCH SYSTRAR...

ja...

hjärnsubstans kan fortfarande inte
hantera kroppens fysisk dragning
till _ hämnd.........

WHERE IS THE EVOLUTION !!!???

OBS!!!***
696.2019/04/11 Publicerd L.EK poeter.se




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP