Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nadja är en värdefull liten sak

I alla fall för mig
Någon som jag är mycket mån och rädd om
Så det får inte hända henne någonting tråkigt
För gör det, det, så lär jag inte bli så speciellt glad
utan lär då gå bärsärkargång
För ingen eller inget ska komma och bråka med
henne så länge jag finns här i hennes närhet
För, för henne är jag ju så svag då det inte finns
någonting som jag inte kan göra för henne
Men så är hon ju också en som jag vill ha
En som jag vill ska må riktigt bra
En som jag vill ligga sked till sked med om nätterna
Så jag fortsätter att försöka vara hennes allra bästa
vän i hopp om att hon ska se mig en regnig
eller solig dag då det blir hon och jag, trots allt...

Nadja är en värdefull liten sak
I alla fall för mig...

Ken Cassel
3/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-03 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel