Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företagaren

Företagaren jobbade
i helvetet för att rädda
sitt företag.
Jag såg honom hålla på
så där i åratal.
Han föll inte.
En slugger utan like.
Idag sitter han nöjdare och ler.
Nu jobbar det folk där
som har sin trygghet.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-04 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner