Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktled

En dag är tornseglarna borta
och vi vet inte när de gav sig av
de döda skriver glömda sånger
för att hedra sina levande
de döende gräver sina gravar
i tidvattenssanden
och vi lämnar oss inte ensamma här
vi glömmer oss inte
under himlens sviktande bår
samlar vi moln i frusna händer
att forma till nya fåglar




Fri vers av Grävling
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-04 16:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
De döda och de döende. Bevarade genom fina formuleringar, " samla moln i frusna händer", "himlens sviktande bår".
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling