Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siktdjup

Pilens grenar sträcker sig mot marken
i kronans lövdjup, ett dolt bo
en skål av gräs
en bädd av vind som sover
och humlornas surrande
kvittrandet i gullregnets svärmar
när du är borta ska jag bära ditt namn
i famnen, en konstfullt flätad korg
vid revbensbågen, gör det ont
frågar du, gråter du
för nöjes skull




Fri vers av Grävling
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-04 20:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker sommarbild med stänk av vemod.
2020-01-04

  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker och gripande !
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling