Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energisk matematik

Ringhals stänger och kärnkraften dör
energibehoven ökar exponentiellt i världen

… 1+1=0 …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-04 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik