Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isljus

Du går ner till stranden
under himlen av skört papper
ytan sjunger av vissnande is
vassen böjer sig i bön
bakom din frusna skugga
står hon klädd i bark och tyger
och ur hennes bestrålade bröstkorg
lyfter en svärm av nätter
stiger ur den verkliga tiden
in i ett nyfött ljus




Fri vers av Grävling
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-04 23:28



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Magiskt slut, öppet för olika tolkningar - starkt bildspråk som med respekt för naturen leder in i en gränssituation
2020-01-08

  Rafmagn VIP
Wow!!!
2020-01-06

  Owe Öst VIP
En frusen dröm
Vacker
2020-01-05

  Nanna X
Januarihopp
2020-01-05

  Solweig Jansson VIP
Magiskt !
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling