Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


763.MÅNEN!

...dina månlösa nätter alldeles
ensamma och jordisk närhet
inte så viktig ... DÅ! ...
många virvlar som inte har
sett ljuset än ...

*CAME OUT OF YOUR
DEEP...DEEP... DOWN...*

...DU!...

seglar bort från mig och jag
vandrar på vass-spets-av-min-
-själ... och ... ber,
#*HELP MY NECK HURT
MY CHAIN HEAVY!*...

och över staden ...
#WHO KNOWS WHAT
THEY TALKING BOUT!#
läskig- fågel-tystnad ...

hjälppppppppppp!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 10:26



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
OBS!!!

ETT SYNLIGT LIV
HAR VÄRT mer än 56 ihjältrampade
-osynliga liv!

hjälppppppppppp!!!
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP