Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol ute, sol inne; sol i hjärta, sol i sinne

Solen börjar leta sig ner 

mer och mer nu i Januari

Jag hoppas den kan leta sig ner

mer och mer även i mitt inre




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 12:00



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Här kommer lite soliga Hälsningar från Soligajag !
Den finns i ditt inre rum ,
Kommer då och då , då känner du dig ljum!
Myser i din egen vrå ,
Himmelen skiner så blå. .
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP