Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lieder ohne Worte

Melodier utan ord

kan likafullt

vara underbar poesi

och där åhöraren

själv kan lägga in

mening och innehåll




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-05 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP