Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det intelligent liv i universum?

Sökandet efter intelligent liv i universum
den djupaste chimär boende i våra livsrum

… gräv där Du står ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-01-05 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik