Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollflöjten

Ibland måste man bjuda till

och spela på sin egen lilla trollflöjt

som i praktiken innebär

att man tar reda på

hur man kan lösa sina problem,

kroppsliga eller ekonomiska

När man kommit på lösningen

så känns det så befriande

och kroppen spelar spelar upp

en harmonisk melodi




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-06 13:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kunde man trudelutta
bort cybertroll med
den flöjten.Så vore
Det ju jättebra!
;)


2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP