Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges skam(?)


Ombudsman,andra utkastet

En ombudsman liknar jag över ett regnigt rike
förr stolt nu en döds like
nej allvarligt, de säger att man kunde prata jiddisch i Malmö
nu har våldet triumferat
zombie-Palme kan inte rädda oss
ej heller en golem byggd av grafen
Nej allvarligt
visst skäms jag
Jag kan inte vara stolt
när folkgruppen som tar
nobelpris som andra OS-medaljer
inte kan tala
på Malmös gator




Fri vers av A. Ostsee
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-06 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Judehatet i Malmö är en skamfläck för Sverige.
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee