Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Tiden

vad händer med träsken
bredvid barndomens kalhygge
vem hade kunnat tro
att det bara ett kvarts sekel senare
skulle träd ha vuxit upp
precis som vi tänker på däggdjursungar
snart måste de lära sig
att livet är mer än mammas doft
mjölk och honung




Fri vers av A. Ostsee
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee