Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga om makt och skala

Drömmen om att bo i attefallshus
omgiven av, skog, djur, örter med nordsamiska namn
och du får styra över allt
Drömmen om riktig herrgård
här finns plats för trädgård, växthus, fiskespö, älgstudsare,
svart papegoja, albino påfågel, kultur och natur
och du får styra över allt
Drömmen om att styra det självständiga Nordkalotten
din ekonomi innefattar produktionskedjor för kapslar med resveratrol
och du får styra över allt
Drömmen att styra ett imperium
invadera landet med blå och gul flagga
svart jord, råvaror
och du får styra över allt
Drömmen om ett intrapalitärt imperium
med gruvor på Merkurius
menagerie på Eros
och du får styra över allt
Glöm det, vi tror det där ute
finns varelser som ser ditt intraplanitära imperium
som ett atterfalls-hus




Fri vers av A. Ostsee
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-07-10 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee