Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad i en dröm

Drift att fortplanta

Som lår, skiss av Gustav Klimt

Nej, inte för dig




Bunden vers (Haiku) av A. Ostsee
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-08-19 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee