Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black i den frusna Norden


We got a Black hawk down
black hawk down
nej vännen förlorar tvångsmässigt
på Black Jack
Black Jack
pub bygg av familjen med tjära
black tar
fanns här
långt i norr
Black Jack
fanns här
långt i norr
Black Jack
Ace of Spade
fanns här
långt i norr
Svart, Svart stout
motsatsen till undanträngande av drifter
är naturligtvis intressant
för vart det är värt
trodde han tvångsmässigt förlorande
var svarat på kollektiv ångest
vår militär är grön inte svart




Fri vers av A. Ostsee
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-10-29 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee