Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrum periferi när det enda som är kvar är skogen

Australiensare reste efter Donau och diskuterade Martin Heidegger
Res efter Umeälven och diskutera vår natur guden som inte misslyckades




Fri vers av A. Ostsee
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-20 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee