Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgtemperaturer

Fönstret öppet mot ett mjukgrått regn
himlen av nytvättat siden
den fuktiga färgen, vita flagor
under fingernaglarna, sorgkanter
av gips och zinkvitt
knattrandet från ateljén
tapeten buktar svagt, handen följer
sprickan i en ofärdig tavla




Fri vers av Grävling
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-07 13:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackraste tavlan!
2020-01-07

  Judas Ekholm VIP
Helt ljuvligt!
2020-01-07

  Ulf Carlsson VIP
Världens väder för en akvarell!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling