Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Time-out" vår klippa...

Effektiv det ska man bara vara
och helst allt snabbt klara
men det kan bli en snara
och för en fara...

Effektivast blir man bäst
när man för sig själv
unnar sig en "rest"
tar lite "time-out"
och även ser över sin agenda
den behöver kanske
rent av bantas ner
den kan ha fått på sig
en allt för stor överrock
blivit alldeles för tjock
så innan den som man själv
får en stor chock... Bara då
att allt onödigt påhäng skippa
och sen, lättare vidare trippa...















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 15:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat!
2020-01-11

  ULJO
Ladda uttjänta batterier. Nya kvastar sopar bättre.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt