Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


764.Mörka hörn i din själ.III k.1.I radien av kon - en kurva

I radien av kon - en kurva .

...Krökta prassel,liksom tranbärgsgelé i vinden,
rycker till och därmed skvätter ovilligt
den klibbiga mörkerens stagnation.Spills över
atmosfären,DE omvandlas till musiktoner vilka
bedövar dolda rörelser av värme,hetta och eld ...

Varje cell vränger till en sinnesblåsande tillstånds-
-stimulering - medvetenhets empati.Från silkesskänsla,
överflöd av det onödiga bryter sig loss,rester av det
konkreta koncentrerar sig i upprymningsönskan att höra,
se och känna volymen av ...

...VACUUM - HOJDENS - TYSTNAD...

den ena till den andra.Åh,hur kallt,brinnande kolstoft!
Vatten!Var är vattnet?En droppe vatten på plågade
läppar...ska röra lite vid,för att svälja den torra hettan...
av fukt,av de avlägsna kristallregndimmorna...Stäng...
nät-bryggor-i den BLÅ HIMLENS RÖR ,där *tomrummet*
är fullt av salter från havets vågor,de slår mot
ödemarker-rogue myggor*i tistlar av malört - ökenbaggar*
...och det verkar ...som DU!

KLOCKA UTAN KLOCKAN ! En duell - last - utrotaren i
delirium - helvetet,skrapar Universums hörn,bromsa,
frysa...I INGET !>Släpp OSS...för att BEVARA HONOM...

Från ansikten liggande i de flexibla rören av mörkret,
avdunstade svetten likt ett vattenfall från de brinnande
mörkerstrålarna.Och de sken som vaselin på smorda stövlar
...Deras sammanfogande mun - i - talet,som en spänd båge,
kämpade hårt för att säga något mer men käkmusklerna,
som trasiga skovelhjul rörde sig med tomma rörelser.

En spastisk smärta läckte över på de tre ansiktena...och
deras ögonlock utan ögonfransar öppnades...

Hos en av dem,frusen blick som en staty från en sten,
blev illröd,blängde sig i ett förblindande koltomrum...

f.f ...tbc...p.c




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-07 20:15



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
PETTER!!!!!!!!!....TACK!!!!!!!!!
2020-01-11

  Lollitta VIP
Ett flygplan försvan med 176 LIV!!!

FRUKTANSVÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT!!!
2020-01-08

  petter rost
å dessa märkliga, sinnliga scenerier – lockande, skrämmande. Redan den inledande raden
"Krökta prassel, liksom tranbärsgelé i vinden"
sätter hjärnan och mina sinnen i hårt arbete: de måste införliva orden i mitt medvetande! "Mörkret hörn i din själ" är en berättelse som jag vill aldrig ska avslutas – för jag vet att jag aldrig kommer att gräva färdigt där.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP