Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik kring manligt-kvinnligt

Det ligger djup mystik i erotik

mellan män och kvinnor

Och mitt i denna mystik

kommer också vi människor till




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-08 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP