Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske om natten

 

Det är om natten hinnorna brister
Och du med våld måste vrida tankarna åt andra håll
Det är då du skulle kunna öppna såren
Kanske om natten
Men du ber om att få sova
I morgon har sprickorna slutit sig
Ärren är blanka och närapå vackra i dagsljus.




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-08 12:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text
2020-01-11

  KattenKin VIP
Vilken vacker pärla.
2020-01-09

  Monika A Mirsch VIP
Fint - jag gillar också dagsljus. Kram!
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger