Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänsklig kärlek och kamratskap

Det har uppstått någon sorts medmänsklig kärlek och kamratskap mellan oss

Hon är 30 år yngre än mig

Hennes kroppsvikt är tre gånger lägre än min

och kroppslängden i paritet med detta

Trots alla olikheter befinner vi oss på samma våglängd

Det är sympatins våglängd

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-09 14:58



Bookmark and Share


  Connie
Åldern har ingen som helst betydelse, det är skatten inuti varje människa som är av betydelse!
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP