Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets låga

Livet kan liknas vid en eldslåga

Flammar upp och brinner en tid

och sedan är den helt plötsligt borta

Lika fort som den uppstod




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-09 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP