Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld med olika slags känslor

Reagerar på det allra minsta
Blir lätt glad och lätt berörd
Blir lätt sårad då det inte behövs inte så mycket
för att man ska bli helt förstörd
Det räcker ju med att den som man älskar vänder
på ryggen sin emot en
Man fattar inte varför
Varför
För när man frågar henne så får man ändå inget svar
då det är som om man pratar med en vägg
Ja, då är det som om man själv kan börja klättra
på väggen och på köpet börja känna sig gammal
med gråa hår och ett ovårdat skägg
Gammal i förtid
Som om man helt plötsligt vore ett ruttet ägg
och blir kallad för drägg
Men då man som mest är helt förskräckt
För får man verkligen bete sig så?!

Fylld med olika slags känslor!

Ken Cassel
9/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel